365 Foto 2011

I fokus (135 av 365 )

I fokus (135 av 365 )

Yes! Äntligen! Ledigt i 2 veckor och jag skall bara mysa runt hemma. Såg att gropen som vi kallar det där jag brukar ha de mesta grönsakerna har totalt växt igen. Men sånt stressar inte mig längre. Det var värre när vi inte hade uteplatsen, dammen eller planteringsskyddet. Nu har jag en oas som jag älskar att sitta och njuta av och det är ett blickfång när man får besök.

Så då tycker jag inte att det gör så mycket att jag inte hinner med de andra ställena. Jag vill ju inte arbeta bort all ledighet när det fins så mycket att upptäcka och sommaren är ju inte speciell lång. Det kommer nog bli världens oväder, har ont i skallen och fåglarna har börjat tystna. Det har föresten flyttat in fåglar i den ena holken på Micaels hus, trots att de arbetar på insidan och gubben var ute och satte upp byggplast där fönstret skall sitta.

One Comment

 • Pysselfarmor

  Tack snälla du för hälsningen hos mig ang Max dop.
  Vilken söt kissemjau!

  och gör som jag gör det som är roligt och ta det andra sedan just nu tycker jag inte att trädgårdsarbete är så kul…förr om åren låg jag i som en rem i rabatterna – det ser rent ut för hum-hum i år. Men lusten kommer nog allt.

  Ja fy 17 vilken huvudvärk jag också hade…..fattade ingenting att det var det förrän det började brumma där ovan

  ha det jättegott! och ta det nu himlarns lugnt!

Leave a Reply

Översätt sidan »