365 Foto 2011

Prydnad (136 av 365 )

Prydnad (136 av 365 )

Passade på att ta en sväng till loppisen och gubben hittade en sån söt vatten dekoration. Kan bli hur mysigt som helst om man dukar upp på uteplatsen och ha den mitt på bordet. Sen kunde jag inte låta bli att köpa denna katt kannan! Den är ful fräck på något sätt och totalt onödig att köpa.

Sen blev jag riktigt glad när jag hittade dessa burkarna. Gott om utrymme i den nedersta och plats för mackor eller vad man nu vill ha i de andra. Funderar på att ha den i bilen eller skaffa ett skåp där vi har Shakiras prylar hängandes. Många gånger när vi varit ute så har vi hittat björnbär eller mängder av hallon men bara haft bajspåsar med.

Visst det har det funkat men det känns lite fräschare att lägga det i burkar. De var så smidiga att bära med sig. Det är så ofta jag plockar med mig massa konstig när vi är ute så den här lär komma till användning. Skall strax lägga mig och vila en stund har varit väldigt trött det sista och det gäller att passa på när man är ledig.

Leave a Reply

Översätt sidan »