365 Foto 2011

Eget tema 7. Förvaring (136 av 365 )

Eget tema 7. Förvaring (136 av 365 )

Wow! Vilken kanon dag. Monica kom upp tidigt för vi skulle ta långtur med hästarna. På andra sidan området står det massa hästar så kommunen har anlagt en ridväg. Problemet är att för mig och de två ponnyns som står på denna sida inte har någon bra ridväg dit utan måste igenom den förbaskade kulturstigen.

Vi mötte en massa arbetare på slinga som sa att nu kunde vi även rida åt vänster? Blev så ställda, de hade utökat med ytterligare en slinga och den skulle invigas i juni. Men vi fick rida där nu så det blev ett tur på nästan 4 timmar allt som allt och då drog vi ändå på på vissa ställen.

Sedan passade vi på att gå på de loppisarna som är öppna på onsdagarna och hittade en perfekt hallmöbel till Micael som snickaren skall hjälpa oss att få plats med. Vi får flytta in väggen ett par cm. Vi hade tänkt ha extra isolering där istället för att flytta väggen, men nu var denna möbeln så klockren att vi tar det extra böket. Eller rättare sagt snickaren.

Jag hittade denna tuffa potatis förvararen och en flaskmunk. Hade väl bestämt mig för att inte handla utan det var Micael som ville ha lite smått och gott. Men det är svårt att låta bli och säger de då att det är 50% på allt  🙂  Usch nu är det bara tandläkaren kvar om en halvtimme sen blir det till att softa.

Leave a Reply

Översätt sidan »