365 Foto 2011

Maj (137 av 365 )

Maj (137 av 365 )

Mamma skulle haft födelsedag idag så jag tänkte ta en sväng till graven med en bukett blommor. Hon älskade Liljekonvaljer så jag vill gärna ha med det i buketten. Jag hade tänkt ta en riktigt städtag på insidan men nu börjar de bli varm och gott på utsidan igen. Få se hur jag gör. Tänkte ta en kopp kaffe och flytta ner hästarna till den lilla hagen.

Måste bara visa ödlekallan, eller stink blomman som jag och Rosa köpte på Liseberg. Förra året hade tysken som brukar sälja lökar inga och sa att de hade varit svåra att få tag på. Men i år så köpte jag två lökar. Så fort den blommat så kan jag sätta löken, när det börja bli kallt ta in den för vila och sedan bara sätta den i fönstret igen. Den blommar bara några dagar och då luktar det ruttet kött 🙁

Maj (137 av 365 )

Leave a Reply

Översätt sidan »