365 Foto 2011

På gång (148 av 365 )

På gång (148 av 365 )

Pust! Vad mycket det var att göra på jobbet och jag hade sett fram emot att få vila en stund i soffan. Men Micael skall ha kompisar på student vaka  i huset och fler kommer på champagnefrukost. Nina är här och skall följa med på student balen som är i morgon kväll. Kändes lite taskigt att lägga mig och sova på soffan när jag städar betydligt fortare än de.

På gång (148 av 365 )

De fick åka iväg och handla madrasser, tilltugg och flytta in några av mina växter så det inte ser så kalt ut. Toastolen sitter fast provisorisk så vi lätt kan ta ut den igen när de vi skall kakla. Men det är ändå skönt att toaletten fungerar så de slipper springa in till oss varje gång. Det blev en liten nödlösning med ett toalett bord 🙂

Nödlösning

Våran gamla bäddsoffa får duga tills Micael skall hämta sin nya soffa. Nu när soffan kom på plats var det lite lättare att se vad han skulle köpa. Han ville ha en 3 och en 2 sitts, men det blir nog en 3 sitts och en stor fåtölj i stället. Även om det får plats så blir det bra snävt. De skall väl mysa spela spel, kolla på filmer och sedan champagnefrukost innan det bär av en sista gång till skolan.

Gubben testar soffan

Leave a Reply

Översätt sidan »