365 Foto 2011

Fira (153 av 365 )

Fira (153 av 365 )

Släkten från Uddevalla kom ner för att fira studenten. De har inte varit här på sommaren när vi haft dammen utan bara sett den på vintern. Jag gjorde i ordning ett par krukor med ormbunkar och lite annat för att sätta vid varje hörnen på hängmatteställningen. Det är lätt hänt att snubbla på dem när de sticker ut såpass lång. Har gjort detta ett x antal gånger och ville inte att Kickan och Farmor skulle göra likadant.

Fira (153 av 365 )

Micael fick tuffa tallrikar och muggar till sitt hem. Micael var så glad över att få visa upp sitt hem och att de nu kunde gå in till sig när han tyckte de fikat tillräckligt länge. Micael åker väl snart till Stockholm så det var gott att de kom ner och firade av honom, sedan är det jobb som gäller. Vädret har verkligen varit underbart, men det var så varmt att vi fick sätta på båda fläktarna på max när vi satt där ute.

Fira

Verkligen mysigt att sitta med nätet nere och slippa getingarna som gärna kommer när man skall fika. Det har verkligen varit en kanon dag men nu skall jag strax lägga mig.

Fira

Leave a Reply

Översätt sidan »