365 Foto 2011

Bro (159 av 365 )

Bro (159 av 365 )

Här kommer Edgar knatandes på resterna av grunden på ladan. Vi håller på att fylla igen gropen som blev efter och göra en slänt. Hade vi haft mer pengar så skulle vi egentligen vilja bytt balkarna och satt ett förråd på 50 km. Det är precis det som sticker ut i luften.  Just nu fungerar balken bra som bro så katterna slipper gå i slyt.

Bro (159 av 365 )

Sedan är stenarna mellan dammarna katternas favorit ställe. Perfekt utsikt och en obegränsad vattenskål. Nu börjar vattnet bli lite väl grönt så vi skall köpa mer medel för algerna men annars börjar det bli så sakta men säkert en viss balans i dammen och vattneväxterna vi köpte sist har brett ut sig bra.

Groda

Jag tänker rensa ogräs idag och börja vid smultrona men det verkar som grodan eller paddan? bor där. Såg han redan i går hoppandes runt under smultrona. Får vänta lite tills han flyttar. Jag har 2 små krusbärsbuskar som kvävs av all smultron.

Pepper

Har sett att vi har en del små hål i marken runt dammen, så jag hoppas att Pepper kan sitta mera på lurpass. Nu ville han mest jaga humlorna och sedan ta sig en tupplur i rabbaten. Får väl ta och börja rensa ogräs en stund innan det växer igen. Man blir gärna sittandes och bara njuter av allt russel runt om kring.

Leave a Reply

Översätt sidan »