365 Foto 2011

Måsten (160 av 365 )

Bro (159 av 365 )

Nu har ogräset verkligen växt till sig och börja så smått bli ett måste. Jag tycker just nu allt växer så det knakar och även snickar såg lätt desperat ut när han såg att vi också hade mängder av ogräs. Han hinner inte med att hålla väck sitt ogräs, och det syntes att han hellere ville hem och rensa ogräs än sätta upp läkt hos oss.

Måsten (160 av 365 )

Jag tycker vi grejar så mycket överallt att i år stör det mig inte för 5 öre, dessutom går det ganska fort när man tar tag i det. Men idag började jag rensa i gropen men fick syn på att maskrosorna stod i frön på Micaels tomt att jag tar nog det först. Micael och Nina åker till Stockholm idag annars hade jag kört ut dem att rensa rent  🙂

Förvaring

Har äntligen gjort i ordning en korg som jag kan ha objektiven i så jag kan ha med kameran när jag är ute. Det gäller att ha den så nära som möjligt, man vet aldig vad för konstigt som kommer knatandes.

Leave a Reply

Översätt sidan »