365 Foto 2011

Busa (161 av 365 )

Busa (161 av 365 )

Ingbac44 hade tagit så vackra bilder på Irisar att så fort jag kom hem så gick jag ner i hagen för att kolla ur min tuva såg ut. Det var inte så mycket blommor i år och jag måste flytta upp den till trädgården om den inte skall försvinna helt. Som det är nu står den mitt bland hallonbuskarna. Hästarna var på världens bus humör så jag är glad att vi gjorde slinga runt hagen.

Busa (161 av 365 )

De tvärnitar visserligen men tänk om 650-800 kilo slirar rätt över en! Beethoven kan göra riktiga tvärnit så han stannar tvärt, medan Bellman som är betydligt längre och tyngre behöver lite bromssträcka. Beethoven har god kontroll på sin kropp och tycker det är jätteroligt att springa bredvid och sedan förbi.

Busa (161 av 365 )

Bellman sneglar alltid på en och vill ha goda marginaler och vill helst inte springa om, utan stannar jag stannar han. Man kan puscha förbi honom men då vill han se så att det verkligen fins utrymme vid sidorna och inte riskerar att springa på en.

Pepper

Jag hade makrot på eftersom jag hade tänkt fotografera Irisar 🙂 Bilderna blev lite avklippta men det är just det jag gillar, när det bara dyker upp mysiga moment. Det här hänt flera gånger att jag skall skoja med hästarna för att få fart bilder och de har inte rört sig en cm utan bara tittat på som spring du! Pucko!

Leave a Reply

Översätt sidan »