365 Foto 2011

Krimskrams (163 av 365 )

Krimskrams (163 av 365 )

Ahh! Monica hade redan gjort klart hästarna när jag kom hem 🙂 Bara hoppa upp och ge sig iväg. Vi hann inte långt in på kulturstigen där det satt en gubbe och tjafsade om ridförbud 🙁  Det blir till att ha lappen med sig igen. Men det som gör mig så förbannad är att de hävdar att kultur förvaltningen säger att det är ridförbud medan vi har fått ett papper från parkförvaltningen.

Det verkar som kommunen gör det jä…t bekvämt och bara bollar det fram och tillbaka. Jag kommer att ta kontakt med en advokat och kolla vad vi kan göra för att få ett stopp på tjafset. surgubbben menade på att hästarna gör sådanna hål att pensionärena ramlar ner och slår sig! Okey! Har visserligen kraftiga kallblod, men ändå. Fan nu har jag tröttnat 🙁

Det här är ju löjligt.

FotoSketcher

Vi hade en fin ridtur men glädjen blir bra dämpad på tjafset och energin rinner liksom ur en. Glädjeämnet är i alla fall att Tobias kunde rädda bilderna från den gamla HD och att jag har en större bärbar dator som jag nu har kopplat den gamla skärmen på. Himla smidigt att lägga bilderna på en stora skärmen eller som nu MN och min sida på den lilla, går betydligt fortare att jobba.

Leave a Reply

Översätt sidan »