365 Foto 2011

Smärta (178 av 365)

Smärta (178 av 365)

Bellman har fortfarande himla ont men rör sig mycket bättre. Han trampade av sig Elvys bandagering i går så jag tog en gymnastik påse istället. Så vadden med jordapax ligger under hoven och drar förhoppningsvis ut det mesta av infektionen. Skall ta och köpa in fler gamla gymnastik påsar på loppis, det satt verkligen bra och var ganska smidigt att sätta dit.

Smärta (178 av 365)

Jag har nu öppnat upp så de kan gå på Tobias tomt och ner till oss och så fort Hööks öppnar skall vi hämta mera band så vi kan låta de gå precis utanför dörren. Det behöver klippas och Bellman måste röra sig så mycket han bara kan. De är ju såpass nyfikna båda två att märker de att det är öppet någonstans så måste de ju bara dit och kolla.

Honungsrosen

Min Honungsros har verkligen blivit stor, synd bara att den inte blommar så länge. Den luktar så ljuvligt. Min gamla kärra som skulle ha flera sortens ängsblommor fick bara de här ljuslila blommorna i mängder. Förra året så lät hästarna vagnen vara ifred.

Honungsros

Det brukar räcka att säga nej och backa Bellman en meter så vet han att han inte får, visserligen försöker han tappert suga till sig lite blommor men han går inte fram till vagnen. Wester tränaren hade så roligt åt det för han stod som vid en osynlig linje och spanade in fikat i hagen utan att röra när vi tränade.

Honungsros

glömde helt bort att Beethoven inte är så väluppfostrad utan tittar på en och vänder lite huvudet åt sidan och sedan tittar på en igen men extremt förvånad min som ( Vaaa! Pratar du med mig?? ) De här blommorna luktar kanon gott och vagnen är nu total länsad och det var bara Beethoven som åt.

Leave a Reply

Översätt sidan »