365 Foto 2011

Triangel (177 av 365)

Triangel (177 av 365)

Usch! Det är en riktig skit dag idag. Bellman har så in i nordens ont och hovbölden är förmodligen ganska stor. Elvy som har jobbat på sjukstallet var uppe och hjälpte mig att sätta på jodapax bandage. Ser jag ingen förbättring till på måndag så får veterinären komma upp ta en koll. Det tar så på krafterna, jag har ganska svårt för sånt här och stressar upp mig till max.

Honungsros

Har stängt av så att hästarna bara kan gå på inne gården och en liten flik i köksträdgården. Är Bellman mera rörlig öppnar jag upp Tobias tomt. Det är viktigt att han rör på sig. Hästarna har ju varit så fina att rida på och det känns så tröstlöst när de inte vissa smärta förrän de har jävligt ont. Typiskt kallblod som veterinären sa när vi var inne med Beethoven för sandkolik.

Man tager vad man haver

Har suttit och försökt varva ner med photoshopen, men har inte riktigt tålamod. Tog pappas gamla filmduk och satte som bakgrund så jag kunde använda textures som bakgrund. Längtar tills vi har tömt loftet så jag kan ha allt uppställt och slipper flytta på allt och möblera om.

Leave a Reply

Översätt sidan »