365 Foto 2011

På andra sidan (198 av 365)

På andra sidan (198 av 365)

Hmm! Det verkar allt som Bellman har satt det där att bara gå igenom tråden som system nu! I går gick han ut för han var törstig, det kan jag förstå men nu på morgonen så stod han på ut sidan och glodde in genom dörren som stod öppen. Sprejade på dem citronmedel för att hålla de värsta blinningarna på avstånd men han får inte sätta det i system att bara gå när det inte passar.

Stor smitarn

Nu har vi ett löst aggregat som kopplas till bilbatteri så han lär få sig en liten överraskning nästa gång han testar. Monica kommer snart upp så skall vi ta ut dem på en sväng och sedan städa undan i stallet. Tog bara sadelkammaren och den stora boxen i går. Lika bra att gå igenom och tvätta alla täcken inför vintern så man inte står där med ett gäng smutsiga trasiga täcken. Såg att jag bara har ett dugligt vintertäcke.

Beethoven

De har bara varsin hel grimma kvar så det måste jag köpa in. Nu behövdes gräset klippas igen så de kan gott få stå här nere en stund. Det verkar bli kanon väder idag så jag kommer nog att försöka tvätta mesta möjliga. Imorgon bär det av till High Chaparall.

Loftet

Leave a Reply

Översätt sidan »