365 Foto 2011

Öl (197 av 365)

Öl (197 av 365)

Här är flaskor från lite ölburkar jag plockat från gubbens och sönernas rum. Staropramen är allas favorit, jag är väl inte så förtjust i öl men om jag tar någon så vill jag att den skall vara så ljus som möjligt.  Pust! Idag började jag med att storstäda sadelkammaren från spindlar och fick en redig en i håret. Fy tusan var jag avskyr spindlar.

Sadelkammaren

Jag hade fått en jourtid till tandläkaren klockan ett för en plastbit hade lossat på tanden. Vet inte riktigt om det är vädret eller att jag satt som en fiolsträng hos tandläkaren men jag har bra ont i skallen och funderar på att lägga mig en stund. Just nu regnar det medan solen lyser och himmelen är kolsvart! Knas väder. Måste bara visa er min allra första häst <3 Staren

En gammal travare på 18 år. Världens bästa läromästare och jag strävar att alla hästar efter honom skall bli som honom och lite till. Vem som helst kunde rida honom och han visste lång innan om någon kom på stigen och saktade ner i fall man galopperade. Röde sig inte en centimeter om man inte hade spänt alla remmar och gick inte upp i galopp förrän han ansåg att man klarade av det.

Han kostade 2000 och vi hämtade honom i Kalmar hos en travgubbe. Elvy tyckte det var så roligt, för när hon höll i tummarna så gick han alltid och man fick hoppa upp i farten på vagnen. Något som de gör i travet. När jag kom stod han alltid still under ljudliga pustar och när jag satt fast vagnen för dåligt och remmarna släppt på ena sidan. Gick han sakta och försiktigt hem. Han var verkligen en gentleman i kubik 🙂 Kort tagna av Rosa med lilla Carolin på.

Leave a Reply

Översätt sidan »