365 Foto 2011

Kontrast (214 av 365)

Kontrast (214 av 365)

Härligt! Nu fungerar båda datorerna som de skall. La in det sista på jobbet så kunde den ladda ner och uppgradera medan jag städade. Lade mig i gräset en stund när den stora trollsländan kom och började lägga ägg. Hann inte med att fotografera det, men de brukar komma i omgångar. Pepper fick jag en massa bilder på medan han klöste på vävstols delen.

Kontrast (214 av 365)

Det skall bli fint väder i helgen och jag tänkte försöka klippa färdigt runt dammen. Det har redan blivit långt igen och jag behöver ta in mera kryddor för tork. Sedan funderar jag på att ta in Curryn, den klarar inte av våra kalla vintrar. Nu skall jag ut och njuta en stund i det fina vädret. Det gäller att passa på.

Kontrast (214 av 365)

Leave a Reply

Översätt sidan »