365 Foto 2011

Lortig (215 av 365)

Lortig (215 av 365)

Det har varit så lortigt i stallet. Torven dammar en hel del, men det är det miljövänligaste att använda och så kan jag sprida ut det på gården när det har bränt till jord. I år slipper jag tömma alla boxar utan kalkade bara på och la in mera torv. Har varit lite mera noggrann med att ta bort när det varit blött. Eftersom det skall vara fint väder i helgen passar vi på att gjuta igen hålen i golvet.

Gubben hjälpte mig att prima och blanda ut cementen. Vi skall lägga på ett lager till imorgon. Hästarna får vara på innergården och Tobias tomt i natt. De har visserligen inte gått ur den lilla hagen något mera, men det är dumt att chansa. Känns så himla bra att stallet är helt klart. Hade gärna velat måla om, men det får bli nästa år. Det ser ganska fräscht ut och luktar gott. Nu är det jag som skall ta en dusch. Jag är dunder lortig och håret känns som svinto.

Stallet

Leave a Reply

Översätt sidan »