365 Foto 2011

Kraft (219 av 365)

 Kraft (219 av 365)

Oj oj! Somnade i soffan och vaknade ett par timmar senare, när jag gick ut så stod Monica redan och gjorde i ordning hästarna. Det var bara till att hoppa upp och ge sig iväg. Hästarna var på ett kanon humör och Monica behövde nästan inte trycka på Bellman alls idag. Vi satte tillbaka det gamla tränset på Beethoven och jag sänkte ner bettet ganska lång.  De skall ju inte se ut som Joker i Batman även om många ryttare sätter betten så högt.

Kraft

Men idag kunde jag knappt ta i tyglarna innan han blev het och skulle iväg. Det kan ju bero på att jag har de inne om nätterna som de var så pigga. Men lika bra att ta upp veterinären för koll av tänderna så han inte for runt av att han hade ont. Ridturen idag var bland en av de roligaste turena och jag hörde bara hur Monica satt och skrattade i galoppen. Bellman kan vara ruskigt mjuk i kroppen trots sin storlek och då är han bara ljuvlig att sitta på. Härligt att även Monica får känna det nu. Skönt för mig att hon lägger ner energi nu så Bellman inte kommer undan med sin tuggummigång.

Leave a Reply

Översätt sidan »