365 Foto 2011

Ockuperad (218 av 365)

Ockuperad (218 av 365)

Utanför jobbet står mängder av husvagnar, här är bara en bråkdel kvar. Det är de Engelska stensättarna som drar runt i Sverige och lämnar ett sopberg efter sig. De hade svinat så in i nordens i Kållered och nu står de här. Deras rykte är ju så dåligt att det är skrämmande. Vilken miljö för barnen att vistas i! Nattpersonalen fick ha sina bilar inlåsta och polisen kan inte göra ett smack eftersom det är markägare som hyr ut tomten.

Monica var uppe och vi skulle egentligen ta en ridtur men det drog ett åskväder över och jag ville snabba mig ut med Shakira. Vi klarade oss inte utan det brakade loss ordentligt. Skogen är nästan som en tunnel och ofta så blir man bara lite blöt, men nu blev jag blöt in på bara kroppen. Shakira är ju åskrädd, men när vi var ute så gick det jättebra.

Miniros

Visst hon hade väl fluffat upp sig mer än vanligt, men svansen stod rätt upp och hon for glatt runt som hon brukar och det var bara en bråkdels sekund som hon tittade på mig när det small till, innan hon rusade vidare. Nu hade vi god takt och det sista fick vi jogga för det var så mycket vatten på stigen att det kändes som man sprang i en bäck. Det var nog för mycket spännande dofter för att hon skulle bli rädd.

Leave a Reply

Översätt sidan »