365 Foto 2011

Urskog (231 av 365)

Urskog (231 av 365)

Passade på i morse att ta en sväng i stora hagen för att kolla så det inte ligger massagrenar på el tråden. Häromdagen när jag ropade på hästarna för kvällsfoder så kom ju bara matvraket galopperandes och ingen Beethoven. Stod en bra stund och väntade men till sist gick jag ner och då var han bakom en mur som han inte vågade hoppa över? De brukar gå den vägen men idag såg jag att det blivit bra lerigt och samlats massa vatten. stackaren så frustrerande det måste ha varit när jag ropade i ett och det är mattid.

Urskog (231 av 365)

Bellman behöver man som sagt inte bekymra sig över, han forcerar allt om det är mat på gång. Frånsett att det var lerigt på sina ställen så var det bara ett träd som ramlat över el tråden. Vi har gott om fåglar i skogs delen men så fort man närmar sig så är det som bort blåsta. Det står en del träd som stormarna knäckt och dessa var så fulla av bon. Men så jämt och fint fåglarna gör hål, trodde först någon hade varit och borrat så jämna som de var men gubben trodde det kunde vara hackspettar. Inredning till bona fins det ju gott om.

Urskog (231 av 365)

Så plockar vi bara upp alla grenar till vedboden så har vi det riktigt varmt och gott till vintern. Vi har fått rensa här efter varje storm men nu tror jag de sämsta träden är borta.

Vedboden

Leave a Reply

Översätt sidan »