365 Foto 2011

Eget tema 20. Glädje

Eget tema 20. Glädje

I dag skulle vi egentligen tagit en liten tur med hästarna men det blev en långtur på 3,5 timme. Skall erkänna att jag var lite mör när jag skulle gå av Beethoven. Jag fick igång den gamla kameran och med tanke att det bara är 3 mp och att vi rider så tycker jag bilderna blev jättebra. Att en del bilder blev lite suddiga och avklippta spelar inte så stor roll, man ser ju vad det är. Tycker jag ser lite knasig ut på Beethoven men vi hade så himla roligt och det blev bra bilder på glädje, för det är precis vad djuren är för mig.

Eget tema 20. Glädje

Jag rider Beethoven bett löst men har med bettet i fall det behövs. Bettet har jag satt fast på paddens handtag och funderar på att sätta en liten väska där som jag kan ha kameran med i. Har inte tänkt på att man kan sätta fast lite prylar där. Det spelar nästan ingen roll hur trött man är, kommer man väl ut så piggnar man till och får sedan en annan sort mysig trötthet en som man bara sover så gott på.

Långtur

Vi tog vägen genom området för att inte rida sönder kulturslingan och det är skönt att hästarna är hädade på bråte, de håller på att renovera husen här med. Vi hade tur med vädret för det blev riktigt varmt och slutade att regna. Det är synd att rid slingan ligger så lång bort för vi hade gärna ridit oftare där. Vi mötte en hund ägare som tyckte det var roligt att möta hästar? Det fins ju mängder av stall på den sidan, det hoppas jag verkligen att de nyttjar slingan när kommunen lagt ner sådant jobb.

Långtur

Vi tog en genväg genom tunneln som ni ser på bilden. Den tunnel är verkligen liten och klaustrofobisk och så låter det när bilarna åker över. trodde inte att de skulle gå igenom för Bellman fick verkligen parabol ögon när han märkte att vi var på väg dit. Jag tog Beethoven först som är lite coolare på små utrymmen och då skyndade sig Bellman att ligga så tätt bakom som möjligt för tryggheten skull. Men det gick jättefint och vi fortsatte förbi Tulebosjön.

Långtur

Det var jättemysigt att komma ut och jag är glad att vi tog en så lång sväng även om jag känner mig bra mör nu.

Långtur

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »