365 Foto 2011

I mitt hem ( 232 av 365 )

 I mitt hem ( 232 av 365 )

I mitt hem råder det total kaos, brukar inte ha ont av det men när det blir sådär mörkt och tråkväder ute då vill jag ha det välstädat och mysigt. När jag satt och läste bloggarna på min rast och om Lottiz-63 ” Änglakort” Älskar sådana kort 🙂 Kände jag mig lite kaxig och tyckte ( Ja men mina tankar flödar alltid fritt och inspiration det har jag i mängder ) Ups! Måste ha druckit för mycket choklad! Här har definitivt inga moln skingras, snarare har jag sprungit rätt in i dem.

Nu kommer “bonde söker fru , Idol, True talent, Ensam mamma söker” De perfekta programmen för mig att ha på i bakgrunden när man pysslar. Inget man direkt följer slaviskt, men lite kul att kika på. Visst mitt hobby rum kommer bli kanon och gubben tittade undrande på mig och sa ( skall vi verkligen sätta upp grejerna när jag snart skall riva ner dem igen??? )  Jag trodde att han skulle börja senare men han har nog tröttnat på mitt suckande om att vissa saker tar lite väl lång tid. Jag skall inte säga hur länge gubbens kontor!? har sett ut som ett bombnedslag, det enda som hänt där är att en vindstrappa har kommit upp.

 I mitt hem ( 232 av 365 )

Tänkte jag skulle byta gardiner och fixa till mina växter. Det är dags för mys belysning och jag tänkte fixa till lampurnan. Lampsockel är lös och behöver limmas men när jag gick in i hobby rummet för att hämta limpistolen, dök plötsligt alla moln upp och blockerade mig mentalt. Nej skall kila upp och fodra, äta lite så kommer nog molnen att skingras. Det känns bara så jobbigt med allt regn och hur blött det är överallt.

Lamp urna

Leave a Reply

Översätt sidan »