365 Foto 2011

Vindpinad ( 233 av 365 )

Vindpinad ( 233 av 365 )

Fy tusan vilken storm det är nu! Tog ner mina gardiner och skall gå runt till helgen och plocka in resten. Även om september kanske blir fin så börjar det mest se bedrövligt ut efter allt regnande. Min gamla trappstege plockade jag in redan i går och grävde upp de pelargonerna som inte drunknat. Gott att få in det i köket igen. Så idag gjorde jag en stor röj och satt upp så många värmeljushållare jag kunde hitta. Kommer att fortsätta i vardagsrummet imorgon.

Köket

Har tagit hästarnas hovar och lagt i mera torv. Känns gott när alla djur fått sitt och jag kan softa i soffan, kommer inte göra ett smack mera kväll. Jag mår så mycket bättre när jag har varit hård med mig själv att efter fodring får hemmet se ut hur som helst och att det är min ego tid. Resten av familjen tycker detta fungera  kanon och oftast när gubben slutar tidigt så lagar han även maten. Nu skall jag kolla på Bonde söker fru och äta kvällsmål 🙂

I mitt kök

Leave a Reply

Översätt sidan »