365 Foto 2011

surt ( 234 av 365 )

surt ( 234 av 365 )

Tog en liten snabb tur med hästarna runt villorna och vid kyrkan. Vi har kört denna slingan när vi testar nya prylar på hästarna eller bara rider barbacka. Monica ville prova rid grimman på Bellman och jag testade om sidepullen var bättre på Beethoven. ( Sidepullen ) Fungerade i princip som en vanlig grimma, sitter ganska löst och Beethoven trivdes kanon i detta. ( Ridgrimman) sitter löst  men tajtare och drar ihop sig lite granna när man drar i tygeln. Bellman trivdes och var väldigt mjuk och lite stöddig i den. Bellman vill gärna ha lite stöd, känna att det är någon som hjälper honom. Tror därför att detta passar honom lite bättre.

Köket

Jag har ju ridit så här förut, men vi har aldrig galopperat med Bellman. Han är otroligt mycket häst när han får fart och betydligt snabbare än Beethoven. Vi måste vara 110% säkra på att få stopp annars är det bara vansinne att ge sig ut. Folk brukar bli bra överraskade över snabbhet, smidighet och framför allt hur in i nordens enveten han är. Respektera man honom inte bör man inte sätta sig på honom. Hästarna är vana att det kan bli lite hejsan hoppsan och tycka det är spännande och roligt. Direkt efter åkte jag till Elvy och vi pratade om att ta upp kärring onsdagarna igen.

Vi har saknat det båda två och då passa på att göra helt klart Elvys sovrum. Hon vill ha ett buffelhuvud i pape marche!? Hmm blir nog bra. Jag skall äta middag med en som fyllt 50 på jobbet och behövde låna ett par byxor. Jag har gott upp en hel del när jag slutade röka, så mina passar inte så bra längre. Tur att Elvy är på RK titt som tätt, för byxor det hade hon i mängder. Passade på att fotografera Dag-Otto som blev skit sur när Elvy skulle lyfta upp honom och gamla Beirut som är allmänt en surpella.

Beirut

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »