365 Foto 2011,  jobb

Samtal ( 235 av 365 )

Då blev man bjuden på middag av en av fabriksgubbarna. Han fyllde 50 och fick bjuda 3 st på middag. Blev både paff, glad och stressad när han bjud med mig. Glad för att han ville ha med städerskan :), paff för att jag inte är anställd av företaget och stressad för att jag är fortfarande lite folkskygg och tycker inte om när det är folk jag inte känner. Så när jag skulle möta dem vid bilen fick jag panik och tänkte flippa ut.

Men som en av de andra som skulle med skojade när 50 ringen smet i väg tidigt för att basta först ( Det är hans stora dag idag och då kan han la få smita ) De orden kom farandes när jag var som mest stressad.

Ja vad tusan! Det är hans dag, svälj stressen, tugga på ångesten och gilla läget.

I min kruka

Vet ni vad! Jag hade jätte trevligt, maten var kanon och jag är glad över att jag kan sansa mig så fort. Så hur bedrövlig jag än tycker fabriken är och hur järnspikars trött jag blir på gubbarna så har de sett mig och stärkt mitt självförtroende. Det känns bara så himla bra och är så guld värt.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »