365 Foto 2011

Förfallen ( 236 av 365 )

Förfallen ( 236 av 365 )

Tråkväder idag men hann slänga ut den sista säcken sand, sen kom regnet. Det blev en ridtur i området för att känna av hur de är med det nya fodret. Det var ju när hästarna var nya som vi hade tagit upp veterinären  som konstaterade att de var magra. det har bara varit gammal vana att man fortsatt med fodret för att det varit bra, men Bellman behöver ju absolut inte foder för magra hästar utan snarare foder med lite mera energi.

Beethoven lär behöva mestadels det gamla, han lägger inte på sig så lätt. Efter en vecka så brukar foder byte visa resultat, men det är ändå gott att kolla så det inte sätter sig i skallen bara. men de var fina och lagom pigga. Har gått runt och plockat in krukor och dekorationer för vintern. Funderar på att kalka rot källarens golv i morgon innan jag plockar in det sista prylarna. Vi står i valet och kvalet om vi skall plocka ner fläktarna med de slokande bladen, de rätar ut sig lite om man kör högsta hastigheten. Nej ut och plocka in lyktorna nu.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »