365 Foto 2011

Oändlig ( 237 av 365 )

Oändlig ( 237 av 365 )

Det började med åska tidigt i morse och sedan kom världens regnskur. Tycker det är ett oändligt regnande och är glad att avrinningen på dammen fungerar såpass bra. Kom på att det kunde vara  smart att sätta en slang i sista minuten innan vi fyllde sidorna. Vattnet är högt men aldrig över fule gubbens huvud. Men visst regnandet har gjort att allt har växt bra, men jag känner mig så blåst på sommaren.

Dammen

Tömde mitt planterings skydd helt och tog in alla lampor, tomtar och flaskor som jag haft som prydnad. I år testar jag att ta in curry plantan och lavendeln.  Det skall inte gå att plocka in dem i huset men jag chansar. Som det är nu så är de på väg att dränkas och sedan frysa ihjäl i vinter. Googlade och flera ville plocka in sin lavendel men avråddes. Jag kalkade och städade rent rotkällarn från löv, möjligt att växterna hade klarat sig här under vintern.

Rotkällarn

Men just nu doftar det verkligen gott hos mig, kanske gräsen till lite för mycket. De andra två krukorna sätter jag i vardagsrummet, så får man se vilket fönster de trivdes bäst i. Curryn står på den gamla potatis vågen och gubben gick nyss förbi och ruskade om busken. Hmmm troligtvis så åker den ut ganska omgående om han inte kan låta bli att ta i grenarna. Shit! Här stinker indiskt storkök.

I mitt fönster

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »