365 Foto 2011

Hälsokost ( 238 av 365 )

Hälsokost ( 238 av 365 )

Det är ingen idé att jag talar om vad det är för väder här 🙁 och det skall tydligen bli storm under natten. Tycker det är så synd om djuren, ja Shakira passar ju på att mysa i soffan men hästarna har det ju så träligt i sin hage. Bellman verkar mycket piggare av det nya fodret. Ganska vanligt annars att man ser hästar så heta att det sätter sig i skallen och de blir buffliga. Sådana hästar vill jag inte ha. Så i morgon hoppas jag vädret blir bättre annars blir det dubbla regnkläder som gäller.

Tobias bjöd på mat idag han brukar beställa från onlinepizza.se man kan se på sidan hur långt det är kvar innan de kommer och de hade otroligt mycket att välja på. Sist Monica och jag var ute och red mötte vi den lilla leverans bilen vid sjön. Det satt ett gäng ungdomar där som hade beställt. Jag tog fafelrulle idag och det var bara så gott. Det känns nog lite gott för Tobias när han kan bjuda så här och imorgon skall han och gubben gå på hockey.

Leave a Reply

Översätt sidan »