365 Foto 2011

Solstråle ( 251 av 365 )

 Solstråle ( 251 av 365 )

När jag kom hem låg Edgar och sov så gott i soffan. Det ser så varmt och mysigt ut och jag gjorde honom sällskap en stund innan jag tog en härlig promenad med Shakira. Det har verkligen varit kanon väder idag. När jag var ute och promenerade såg jag svampar som påminde mig lite om stekta ägg. De flesta svamparna har blivit väldigt slibbiga av allt regn.  Jag såg en så läcker bild på nätet med massa små svampar som växte upp mot en stam och en del var färgade i pastell. Jag har sett sådana svamp kolonier här men givetvis är de nog borta nu.

Svamp

Nu när det har regnat så mycket tror jag att det gamla nakna ihåliga trädet som vi har på framsidan att ge med sig. Just nu är den full av vinbärssniglar som vill ha extra regnskydd. Håller på att titta på Idol och scrappar, tror jag skall lägga mig tidigt idag. Blev lite väl sent igår men det är svårt att sluta när man har flyt i scrappingen.

Snigel

Leave a Reply

Översätt sidan »