365 Foto 2011

Sött ( 250 av 365 )

Sött ( 250 av 365 )

Jag håller på med en dop present och letade efter något sött jag kunde använda. Skall visa vad jag gjort när dopet är över. Men en av de här kommer jag i alla fall att använda. Köpte dessa för flera år sedan, de satt lösa i ett titt skåp. Känner mig lite stressad för jag vet inte riktigt vad jag skall ha på mig och lär inte hinna kolla efter något nytt. Det blir nästan 50 personer och jag vet inte om det duger med vanliga jeans, men det ordnar sig nog  🙂

I morse tog jag Tobias bil till jobbet eftersom min skulle in på besiktning. Mina jobbnycklar sitter med bilnyckeln så givetvis så glömde jag dem! Det blev till att köra hem igen sedan har dagen bara fortsatt att små strula. Men bilen gick igenom, har kommit en bra bit på dop presenten och huvudverken har släppt så nu är det bara till att softa.

One Comment

  • Lotta

    Vilka små sötnosar! Blir spännande att höra vad doppresenten blev sen. 🙂 Usch, hatar det där när man ska iväg på nåt och inte har nånting alls att ha på sig. Men det löser sig säkert ja, det brukar det göra. Kolla gärna in hos mig o tävla om en Pettson och Findus familjekalender. 🙂

Leave a Reply

Översätt sidan »