365 Foto 2011

Eget tema 25. Dop

Eget tema 25. Dop

Då var det dop idag för lilla Leiah. Här är den glada familjen samlade. Det var väl här alla skulle börja ta kort och bitvis var det svårt att ta kort. Inte blev det bättre av att autofokusen la av. Så järnspikars typiskt 🙁  Jag skall väl egentligen inte klaga för kameran har verkligen gått varm, men vi sådana här lägen blir man lite frustrerad.

Eget tema 25. Dop

Nu har nästan alla kameror med sig men Rosa hade garderat sig eftersom hon hört att jag hade knorrat lite över kameran. Jasmine som var med gick riktigt lös på kameran och är man 13 så kan man med att gå fram till folk och fota lite hur som helst 🙂 Så där blir nog mängder av bra kort. Helt otroligt när man ser hur ungarna har vuxit och nu får egna småtroll. På bilden nedan är det 3 generationer tjejer.

Eget tema 25. Dop

Rebecka här nedan är jag gudmor till 🙂 Så coolt. Det ett jättefint dop, precis lagom långt och prästen var så himla fin med alla barnen så att de fick delta ordenlit. Leiah storasyster fick torka lilla huvudet tort och innan var det en annan flicka som fick fylla dop skålen. Sedan var det smörgåstårta och kaffe med kakor.

Eget tema 25. Dop

En mycket stolt mormor med Leiah.

Mormor Elvy

Min dop present. En explode box. Blev lite sugen på att göra en sådan när jag höll på med de små skorna.

Dop present

Leave a Reply

Översätt sidan »