365 Foto 2011

Gullig (255 av 365)

Gullig (255 av 365)

Monica  kom upp för en ridtur och hade med sig en present till mig  🙂 Hon och pojkvännen hade varit i Gränna och köpt det här trollet. Både gulligt gjort och gulligt troll, håller med att det lyser lite mig över det. Tack och lov så kommer äntligen hovslagaren upp nästa vecka och kollar av hovarna så jag inte gör fel. Jag har gett dem biotin för att stärka hovarna och jag tycker att formen börjar se bra mycket bättre ut. Bellman är fortfarande lite öm av hov bölden och även Beethoven verkar ha lite skavanker.

Men det är en extrem skillnad sedan jag bytte foder och ger dem innan vi rider ut. Sedan trivs de när de kommer tillbaka till ett färdigt stall och kan stå och njuta av höet. Så det känns verkligen som man börja få kläm på de små detaljerna som gör enorm skillnad. Nu är det enbart Monica och jag som rider och det känns väldigt bra, dels för att jag litar till 100% på Monica och dels för att vi båda är noga med säkerheten för oss och omgivningen. Hellre bara skritta om de känns för heta än att tappa kontrollen.

Idag var de extremt pigga men lyssnade fint, de hade fått 1 dl extra foder och det var något som Beethoven absolut inte skulle ha men fungerade toppen på Bellman. Nu hoppas jag bara att hovslagaren är nöjd och att jag inte är på väg åt fel  håll.

One Comment

  • Moncan

    Tyckte att trollet skrek “Jag är Ingalill´s” :D! Tack för underbar ridtur. Gick riktigt bra tycker jag 🙂 Tråkigt väder bara 🙁

Leave a Reply

Översätt sidan »