365 Foto 2011

Vardag (264 av 365)

Vardag (264 av 365)

Kallt men vackert ute och jag skulle väl ha plockat upp de sista knölarna som skall upp. Men det blev att jag satte mig med hemsidan istället. Elvy kom med den smarta iden att vi skulle hjälpa varandra med att sälja det vi inte behöver utan som bara står och samlar damm. De flesta har väl grejer som går under ” bra att ha grejer ” och nu tänkte hon att man kunde trycka på varandra så vi lägger ut det på blocket eller på min sida. Det finns massvis av pluggar till wordpress så att man kan ha en webbutik.

Vardag (264 av 365)

Det blev att jag satt och provade olika pluggar, så till sist var jag bara tvungen att mysa med hästarna och ta en promenad med Shakira. Man bli verkligen mossig när man sitter så koncentrerat. Sedan har jag inte varit riktigt nöjd med mallen till min hemsida så jag kollade om det fanns någon annan. Men jag får nog leta vidare någon annan dag och koncentrera mig på webbutiken istället.

Tinkrar

Jag har flera glas karaffer som jag började att fotografera, men så kommer det där jobbiga!! ( Men den kan ju vara bra att ha! ) Pust! Vad trött jag blir på mig själv. Nu har jag lagt ut ett par karaffer och skall fortsätta att gå igenom varje vrå. Vi börjar väl och plockar fram prylar hos Elvy så vi kan fotografera och sätta ut dem. Elvy vill även börja sälja sina drömfångare så det är väl bara att bita ihop och få tummen ur så vi kan fylla våran webbutik.

Tinkrar

One Comment

  • Lotta

    Kul idé med en hemsida att sälja grejer på! tycker att det där med webbutik verkar så sketans krångligt, men du är duktig så du fixar det säkert! 😀

Leave a Reply

Översätt sidan »