365 Foto 2011

Eldklot (266 av 365)

Eldklot (266 av 365)

Fy tusan för måndagar! Vi skulle egentligen tagit en sväng med hästarna, men Monica är barnvakt. I och för sig lika bra det, sicket tråkväder! Små duggar och allmänt dimmigt. Tog och gjorde i ordning Beethovens hovar istället så får jag ta Bellman i morgon. När jag kom ut från stallet så började det redan bli svart ute och jag funderade på om mina ljusbollar i dammen kunde fungera som eldklot till temat.

Eldklot (266 av 365)

Var lite lat idag och valde förhandsvisning på kameran och zoomade in lite på måfå. Det är ytterst sällan jag använder förhandsvisningen, tycker det är så svårt att få in skärpan och den är väl egentligen tänkt för hjälpmedel vid detaljer. Gillade bilderna i alla fall, lite rymdkänsla och visst funkar de som eldklot? Skall prova att ta flera kort med förhandsvisningen. Skall kolla igenom lite bloggar och sedan se en film 🙂

Eldklot (266 av 365)

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »