365 Foto 2011

Exklusiv (271 av 365)

Exklusiv (271 av 365)

Fick hämtat ut hästarnas paddar idag och i morgon inviger vi dem, men tar då en lugnare tur. Var ärligt talat lite tveksam om Beethoven verkligen ville ställa upp som modell nu när det var kvällsfoder. Han var allt lite små stel sen lördags och har fått protein utslag från det nya fodret och biotinet. Utslagen brukar ge med sig efter ett tag men han har ett par precis där man sitter. Sedan tyckte jag han spottade ut bettet lite väl kraftigt så jag kommer att köra bettlöst tills veterinären har varit och fixat tänderna.

Men han stod så lugnt och fint. Anledningen att jag valde paddarna som exklusiva är för att de verkligen är det för mig. De väger nästan ingenting, ger underbar värme om rumpen, man har full kontakt med hästen och känner direkt när den blir spänd och framför allt hästarna älskar dem  🙂

paddar

Här är de gamla paddarna, innan jag tvättade sönder dem. Nu köpte jag en med svart mocka till Beethoven och en mörkbrun till Bellman. Fattar inte varför inte fler testar dem.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »