365 Foto 2011

Eget tema 28. Mosaik

Mosaik (271 av 365)

I morse när jag fodrade höll Bellman på att göra världens kullebytta på stallgolvet. Båda hästarna hade sina fleecetäcken runt halsen och Bellman trampade på sitt när han skulle gå till mat byttan. Fick tagit av dem och tog ner dem till lille hagen när de ätit sitt foder. Härligt att kunna ha dem där nere nu när det är så fint väder. Verkar fortfarande vara bra kraft i gräset. I år lär det bli lite svårt för folk att få tag i hö, så som det har regnat. Vi hämtade det sista balarna där vi brukar hämta och skulle få köpa av deras granne.

Soppa

I år vill vi verkligen ha hämtat allt hö så vi slipper köra mitt i vintern. Båda hästarna har lagt på hullet så jag skall börja väga vad jag ger dem, tror jag är lite för mesig och ger dem lite väl mycket. Idag har vi bara tagit lugnt, plockat in det sista från uteplatsen och lagt alla rotklumpar i tidningspapp så de inte skall frysa i rotkällaren och bara almänt tagit det lugnt.

uteplatsen

Har tänt en brasa och skall kolla på film, resten av dagen blir bara till att jag softar runt och gottar mig. Shakira är egentligen en väldigt aktiv hund men när jag gottar mig så härpå söndagarna så verkar det som om hon verkligen gör likadant. Hon somnar verkligen hårt och vekar bara njuta av det långsamma tempot. Skall ta och sätta på lite kaffe så jag har till filmen.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »