Fototriss / Tisdagtema

Fototriss: I köket

Fototriss: I köket

1. Vid diskbänken brukar jag hänga upp de örter och blommor som jag vill spara och då sprider det en härlig doft i mitt kök. Till jul brukar jag hänga upp pepparkakor och julkulor.

vid diskbänken

2. Min klena gubbe sitter och värmer sig framför vedspisen. Vi har precis tilläggs isolerat köket och jösses vilken skillnad. Sedan var det stora hål i grunden och det gamla avloppet var inte ordentligt igensatt, så det drog kalluft rätt in.

Vedspisen

3. För ett år sedan så hade jag Lill-polarn och hans lilla gäst Wumba Wu härjandes i mitt kök. De skulle baka   Aprikos kakor  Ja de härjade väl egentligen friskt runt hela gården innan de åkte till Afrika och vi fick lugn och ro. Det är minsann inte alla som haft vandrande pinnar i sitt kök 🙂

Skarp (270 av 365)

47 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »