365 Foto 2011

Nacke (281 av 365)

Nacke (281 av 365)

En härlig långtur på morgonen och vi provade att ta oss ner mot Rävekärr. Vi har ridit dit förut men nu hade de avverkat skogen och vi såg inte riktigt stigarna. Sedan började de mörkna och vi vågade inte chansa på att vi hade valt rätt väg. Men nu tog vi det lugnt till skogen och satte sedan lite fart på dem. Då dök de här hästarna upp i en skogs hage, så himla söta och nyfikna.

Kalhygge

När vi kom ut mot en större väg red vi förbi ett par sommarstugor, eller rättare sagt det som var kvar av dem. Fy tusan så där såg ut. Jag fattar inte att någon kan göra något sådant här! Allt var utrivet och låg utspritt. Hoppas att någon städar upp och river det som är kvar, det fanns en hel sommarstuga högre upp. Man får väl hoppas att den får stå orörd.

Sommarstugor

Hästarna blev väldigt blöta, dels av allt vatten men också ganska svettiga. Barnen brukar komma springandes när vi rider genom området och idag kom en så söt tjej med en jättefin fluffig rosa jacka. Beethoven har den fula ovanan att passa på att torka av svetten på dem som skall hälsa, men tjejen kände igen dem och höll sig till Bellman som har lite mera hyfs.

På väg till lilla hagen

Vi tog ner dem till lilla hagen idag och det var bra populärt. Finns fortfarande en del kvar att äta och det är inte riktigt så blött som i den stora hagen. Skall gotta mig en stund innan jag går upp och förbereder stallet för kvällen. Tog ut en större radio idag och jag trodde hästarna skulle flyga upp i taket när jag satte i kontakten och radion var inställd på mega volym. Men det är gott att ha lite musik medan man feja runt.

Hagen

2 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »