365 Foto 2011

November (283 av 365)

November (283 av 365)

Hmm undrar om inte jag börjar bli dålig.  Har haft huvudverk hela dagen idag med och känner mig så matt. Det blev en liten runda med hästarna idag och det verkade passa alla perfekt. Hästarna var så pigga och glada så jag tro att de känner så väl igen områdes slingan att de bara ville snabba sig runt och hem till höet. Mår jag lika risigt i morgon så stannar jag hemma.

Har känt den sista tiden att mitt jobb är så kopiöst meningslöst att det är bättre jobbet ringer om de ens vill ha städat, de tjänar ju in lite pengar om de struntar helt i städningen. Nej skall ta ett par tabletter till och bädda ner mig.

Tusen Tack för alla fina kommentarer om mina hästar, det värmer verkligen 🙂 Jag är så himla glad över att de var så fina i munnen.

Ett litet tips innan jag går och lägger mig. CollageIt Pro är gratis  ett par timmar till och väldigt enkelt att hålla på med. Gjorde kollaget här nere.

Kollage

3 Comments

  • carro

    Jag önskar att du skulle kunna leva på dina bilder. Har du aldrig funderat på att prova och se om du kan tjäna lite på att fota andras djur?

  • Gullvi

    Tycker det är trist att det inte är bättre respons på ditt arbete från arbetsledare. Men kom ihåg att du blev utvald när det gällde att fira en födelsedag. Många tänker inte på att säga att man uppskattar någon.
    Men när det är trist på jobbet så gäller det att ha ett bra hemliv, och det har ju du. Sköt om dig nu så du inte blir för dålig.

Leave a Reply

Översätt sidan »