365 Foto 2011

Eget tema 33.Kvällsjobb

Eget tema 33.Kvällsjobb

Nu är det snart vinter och grannarna kör för högtryck. Det är ett helt gäng av gubbar som går där och jobbar. De kapade skivor till husfasaden och sågade på för fullt. Ser lite mysigt ut med ett hus såpass nära. En bit av hagen är i mellan och de har bara små fönster åt detta hållet. Var lite orolig att det skulle bli struligt med en granne där, men det kan nog bli riktigt bra. Bara de inte klagar på hästarna så, men det är kanske därför de har lagt alla panoramafönster åt andra hållet så det ser ut över hmmm! Ikea.

Eget tema 33.Kvällsjobb

På väg upp till stallet hör jag hur min gubbe jobbar och kapar det sista av Micaels golv. Så det var såg ljud vart man än vände sig. Mysigt att komma in till hästarna och höra hur de mumsade hö medan jag verkade framhovarna. De sliter betydligt mer bak så jag behöver nog bara ta tårna där. Men ibland när man känner sig lite seg är det så mysigt att bara vara uppe hos hästarna och hämta kraft. De är så söta när de äter för de vill gärna stå tätt med mularna snuddandes vid varandra. Så de flyttade bara ut rumporna så jag skulle få plats att ta framhovarna.

Eget tema 33.Kvällsjobb

Jag fick en pannlampa av Monica och det var riktigt smidigt att stå med den, det är lite mörkt att jobba där hästarna äter. Men det är så gott att slippa sätta fast dem och promt stå i gången. Nu kan jag ta hovarna var som helst, om så mitt i hagen. De står still tills jag är klar, men då tar jag oftast bara  fram eller bak.

One Comment

Leave a Reply

Översätt sidan »