365 Foto 2011

Ytskikt (302 av 365)

Ytskikt (302 av 365)

Hagen ser ut som ett gigantisk plockepinn spel igen! Så vi lär inte ha sysselsättnings brist till sommaren. Äntligen har Canon börjat släppa lite information om 650. Den stora grejen har väl varit om de skall släppa den med 24 pixlar. Jag får trixa bra med min kamera nu och det är nog lite mer fel än bara autofokusen. Autofokusen lägger ju bara av på original objektivet, glappar och slutar läsa till kortet på makron men funkar bra med tele objektivet. Men det funkar, gäller bara att lära sig vinkla lite annorlunda och hålla temperamentet i schack.

Ytskikt (302 av 365)

Syrran skickade en gäng ljus manschetter 🙂 Häftigt! Har varit i lite dvala och behöver sätta fart igen. Problemet med mig är väl att jag känner mig extremt pressad när folk tycker att jag skall vara si eller så över något jag behöver fundera på i min egen takt. Har väl en tendens att springa som attan åt andra hållet då. Har även börjat gå ner i vikt och det vill jag inte! Inte på detta sättet. Men men det löser sig väl.

Ytskikt (302 av 365)

Har köpt nya vinter täcken till hästarna, just nu har de bara regntäckena på sig och det räcker väl men när det blåser så mycket är det nog gott att ha ett lite tjockare täcke. Fast Bellman har ju fixat sig ett rejält eget skyddslager. Jösses! Det var knappt så han kommer in genom dörren.

4 Comments

 • Lisa-olsi

  Vilken härlig hög men manschetter.
  Fina och varma täcken till hästarna.
  Ta ditt liv i din egen takt, det brukar funka bäst,
  även om det är svårt att slå av på tänket av andra.
  Ha en trevlig 3:e advent.

Leave a Reply

Översätt sidan »