365 Foto 2011

Storstad (303 av 365)

Storstad (303 av 365)

Följde med Elvy och Jimmy in till Haga. Vi tog kommersen först där jag köpte en fulsöt gammal tomte. Han ser precis ut som om han kollar på listan om jag varit snäll! Hmm! Han ser lite tveksam ut? Jag har ju varit skit snäll detta året. Sedan städade vi på Elvys jobb innan vi tog en rundtur i Haga.

Hmm! Har du verkligen varit snäll??

Det var väl lite väl mycket folk i min smak och när det inte är snö så känns det inte riktigt som julmarknad. Det var visserligen mysigt att gå runt men jag hade glömt mössan igen så jag fick en go huvudverk på köpet. Det roliga eller jobbiga var att jag fick syn på Bertils kusin Sune. Ni vet han som hellre vill ha äpple skruttar än ost. Hoppas inte han lyckades slinka ner i en av påsarna! Pepper lär inte vilja ha en skabbig råtta lurandes runt sitt äppleträd.

Storstad (303 av 365)

Sista svängen var mitt inne i Nordstan och där kände jag väl att det var dags att gå hem. Fy tusan vad folk. Sedan är det så super trist att kolla efter julklappar själv, där är väl nackdelen med våra konstiga tider. Fast det är klart 🙂 Det är nog de konstiga tiderna som har gjort att vi har hållit ihop så länge. Nä nu skall jag rå om den lille sjuklingen 🙂

Storstad (303 av 365)

3 Comments

  • carro534

    Att trängas med folk gör alltid att jag kommer på att jag trivs här i byn. Det är nog bra med omväxling ibland. Hoppas att ni får lite snö snart

  • PJAK

    Tycker bäst om att handla själv. Och då menar jag helt själv. Ska helst inte vara en kotte till i affären utan jag ska kunna gå och såsa samt fundera utan att någon är i vägen 😉

  • Gullvi

    Det blir bara barnbarnet som får julklappar, vi andra har slutat. Gillar det mer och mer för varje år som går utan julklappar. Men presenter lite då och då är ju inte fel.

Leave a Reply

Översätt sidan »