365 Foto 2011

Eget tema 49. Grönbete

Eget tema 49. Grönbete

Det är så fruktansvärt lerigt överallt att jag tog ner hästarna utanför dörren. Bellman blev så glad att han började suga på underläppen så fort han såg att snöret var borta i logporten  🙂  Hö högarna jag hade lagt ut var ju fullständigt ointressanta när det fanns gröngräs att beta. Jag är glad att jag fått någorlunda ordning på hovarna och att hästarna käkat biotinet så pass länge att hovarna har förstärkts. Den här blötan tar kål på det mesta.

Eget tema 49. Grönbete

Beethoven var halt igår och ville över huvud taget inte gå ur stallet och jag misstänkte att en hov böld kanske var på gång. Jag köpte en förstärkt påse som man trär på hoven så att jodapax bandaget sitter på plats. Det bästa jag köpt på länge, även om den är i minsta laget med tanke på hur mycket hovskägg Beethoven har. Idag var han överhuvudtaget inte halt och for ur stallet som en katapult för att hinna äta innan Bellman slabbar i sig allt det gröna.

Eget tema 49. Grönbete

Nu måste det komma en torr period innan jag får mig ett brake. Gubben är hemma idag och fortsätter med målning av tak och kanske hinner han att tapetserar fondväggen också  🙂 Jag skall jobba på mellandagarna så jag fortsätter att slappa.

Pepper

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »