Pyssel

Mysdag

Hackspett

Hmmm? Den här hackspetten härjade på bra i morse. Vi har bara hört honom på våren förut, trodde att de bara smattrade efter fruntimmer. Fast det är klart! Så kallt som det är nu så vill väl de flesta ha någon att värma sig hos. Han älskar att smattra på plåten, något som Shakira inte gillar något nämnvärt.

Hagen

Det är väldigt vackert ute men jag föredrar att mysa framför kaminen när det är så kallt. Rosa kom upp vi fortsatte med att srappa, nu är jag äntligen nöjd med Michaels canvas. De behövdes bara annan färg runt, sedan kanske jag fyller på med lite grejer! Får se hur jag gör. Jag älskar verkligen att pyssla i rummet.

Beethoven och Bellman

På kvällskvisten var det dags att ta ut klumparna. De har stått en hel del, dels för att jag varit på tok för trött och att det bara varit så geggit att det har varit svårt att komma ut. Bellman blir väldigt nojig om han samlar för mycket energi och nu var det bara dags att ta ut honom så nojigheten inte går överstyr. Men de var så himla fina att rida och de tyckte verkligen att det var roligt.

Gryta

Nu är det bara softa som gäller och att lägga mig i tid så jag inte kommer för sent igen. Gulligt att gubben fodrar men han behöver sova lite till innan han skall i väg till sitt jobb.

7 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »