Smått o Gott

Glad Påsk

Påskliljor

Yes! Äntligen lite ledighet 🙂  Lite trist bara att det skall vara så kallt, hoppas att de har fel när de säger att det skall komma snö! Det har varit minusgrader i natt och påskliljorna slokade en hel del utanför jobbet. Synd jag som hade tänkt ta med mig en hel famn påskliljor hem. Tror inte gubbarna ser att det har kommit upp blommor ens, så jag hade garanterat kunnat gallra obehindrat i rabatten.

Trafik

Vill passa på att önska alla Glad Påsk och att köra försiktigt. Det hade redan bildats köer när jag åkte hem och en krock! Var rädda om er där ute! Monica stod start klar med klumparna så det var bara att hoppa upp och ta sig en sväng. I dag raspade Monica Bellmans framhovar ordentligt och börja få in snitsen riktigt bra, så nu kommer hon att få göra mera med hovarna. Det underlättar ju som tusan om jag skär rätt hovarna och hon raspar.

Påskägg

Hmmm! Monica och Micael snor mitt påskägg som bara hux flux låg på städvagnen. Jag blev så himla paff när jag kom tillbaka efter att ha bytt ett dasslock i fabriken och det låg ett ägg på vagnen. Men jag hann allt rädda in mitt ägg innan vandalerna hann att öppna det.

5 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »