Pyssel

Mitt rum!?

grubbelgubbe

Monica och jag åkte ner till RK för att hitta något som hon kunde göra falsk metall på. Jag behövde något att göra mammas födelsedags present på. Jag hittade den perfekta vepa upphängnings grej och en duk som passade perfekt. Skall bara se hur jag kan printa ut bilder på oss på canvas bitar!?  Det löser sig nog, kom en bit på vägen i alla fall. Sedan hade jag läst på en sida att man kunde skaffa en grubbel gubbe! En liten figur man håller i handen när man har bekymmer och som sedan tar han om bekymren när man ställer honom åt sidan. Tyckte den här passade kanon! visst är han söt?  Här finns de äkta.

häxans hörna

Monica kom med massa förslag som jag kunde ha i min häxhörna och att fylla kitteln med röda äpplen och sedan göra ett i falsk metall tyckte jag var hel grym. Så fräckt!! Hmmm! Medan jag letade efter äpplen så kom ju häxan farandes och började brygga något stinkande jox som lyste upp hela hörnet! världens utskällning fick jag också när jag skulle ta lite godis ur påsk ägget som hon stenhårt hävdade var ett drak ägg?! Hmm! Verkar som jag inte får ha mitt hobbyrum ifred.

6 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »