Hästarna

Kvällstur

Monica busar med Shakira

Monica kom upp så vi kunde ta en liten kvällstur och nu känner man sig så där härligt slö. Monica busade med Shakira och hon ser ut som en hare när hon tar sats. Nedervåningen är färdigstädad och tömd på det vi inte skall ha kvar så den värsta biten är kvar! Övervåningen. Gubben kom som vanligt på den smarta iden med att bara flytta ut allt sitt till loftet, men jag sätter lås där om han försöker med det. Vi måste bara få väck det härifrån! Fattar inte varför han är så knasig med just det?

Jag o Bellman

Han vill ju börja göra klart sitt rum nu när han ser mig gå där förnöjt och så mera avslappnad. Han har märkt att även han behöver ett andnings hål där han kan få rumstera om som han vill. Nu har vi renoverat i så många år att det börjar kännas rejält slitsamt. Vi vill ju båda kunna bara sätta oss och bara softa i den mån det nu går. Tycker alltid något pajar så fort man vänder ryggen till.

3 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »