Hästarna

Wild Horse Colors

Wild Horse Colors

Monica köpte grimmor i neon färger till hästarna och vi tänkte att det kunde vara kul att ha ett helt sett. Båda hästarnas western träns har skruvarna gått sönder på. Nu är det väl billigare att bara fixa par nya skruvar men jag köper så sällan nytt, utan det mesta slits verkligen sönder här så det kändes bara dags att förnya sig lite. Efter många om och men så fastnade vi för   Wild Horse Colors  hav av olika set. Lite små krånglig sida och en del missuppfattningar vad jag egentligen valde för något.

Jag hade glömt att fylla i att tyglarna skulle vara hela. Nu blev det att jag fick 2 hela och ett par western tyglar. Sedan var det 4 storlekar, så jag hoppas verkligen att dessa passar och att Big Horse var för Shire och liknande.  Annars får jag väl sälja dem på blocket.

Freddan och Monica

I dag kom det efterlängtade paketet, visst det tog tid och lite mejlande, men vilken service! De talade om ganska omgående att frakten blev billigare än beräknat, så jag har 35$ till godo och de hade skicka med vantar och knasiga hov krafsar som bonus. Paddarna var så grymt snygga!

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »