Trädgården

Fått gjort en hel del

Eros kollar ägorna

Djuren är så himla mysiga på morgonen. Katterna om de inte har sovit inne kommer som skållade troll ner för backen och möter mig, de vill inte bli insläppta utan vill vara med och fodra. Sedan är det tävling nerför backen och alla rusar mot dörren. Katterna får mat, jag tar kaffe och Shakira får sitt tandben. Sedan är det dags att gå runt och kolla vad som skall göras. På helgerna är det här den bästa tiden.

Snacka om att gotta sig :)

Gubben brukar sova ett par timmar till eller tills jag blir grinig och tjatar på honom att gå upp. Fattar att han och Eros kommer så himla bra överens, båda två gillar verkligen att ligga och vila. Varför gå upp när man kan ligga kvar och jäsa ett par timmar. Jag har blivit dunder förkyld och haft huvudverk i stort sett hela dagen, men ändå fått gjort rätt så mycket. Gräset är väl det vi ligger mest back med eftersom åkgräsklipparen varit kass. Men nu går den kanon fint.

Jobbar

Vi fick gjort en hel del idag och det mesta är klippt. I alla fall det jag kan köra av utan att den stängs av vid varje gupp. Bra med säkerhets prylar men ibland lite enerverande. Skall ta upp klumparna och sedan blir det till att softa.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »