Pyssel

Rullgardinen fixad

Råskog

Vi tog en sväng till Ikea idag. Jag kollade om rullvagnen Råskog hade kommit, men det hade den inte. Nu vill jag ha den mint gröna men den ser så turkos ut på bilden och det är flera som har påpekat de på olika bloggar. Tror att en sådan vagn kan vara käck att ha i hobbyrummet. Men nu har jag äntligen fått upp en rullgardin som jag kan ha när jag fotar objekt.

Rullgardin

Så nu fick jag gjort klart ljusstaken som jag har gjort falsk metall på. Jag visste inte hur jag skulle dekorera den. Men jag hade beställt ett gäng döskallar och de blev perfekta blandat med ett par fiskekrokar och kristaller från mina föräldrars kristallkrona. Tycker den blev riktigt fräck och passar nu in med de andra fusk metall sakerna.

Ljusstake

Sitter här och väntar på att få åka iväg med Elvy och titta på en liten kattunge. Det blir en kräm som Edgar eller en som är lite mera röd. ägarna var lite osäkra på könen, så Elvy får hjälpa till att kolla. De är 10 veckor nu så jag får vänta lite till innan jag kan ta hem den om jag nu tar en. stackars Pepper han undrar nog vad som har tagit åt oss. Eros är väl inte den bästa jägaren även om han tror det  🙂 än så länge är det bara flugor som får de upp nr han kommer.

Ljusstake

7 Comments

 • Pysselfarmor

  Jag fick också för mig att åka till IKEA (Kungens kurva) för jag har fått städnoja i mitt hobbyrum….uj uj jag var inte ensam där…jistarns vad mycket folk! Men jag fick tag i de lådor jag ville ha så nu är det ordning och reda!
  Undrar varför sambon stökar till i mitt rum??!! 🙂

  men ska ni ha en kisse till? Ja ni har ju gott om plats
  🙂

 • PJAK

  Men vänta nu, jag har en sådan där projektorduk. Den borde ha samma effekt, eller?

  Var inne på jysk idag men de skulle straxt stänga så det var ingen ide för mig att gå in och titta, tyckte de. = Jag åkte till Hemköp och köpte två nya gardinstänger i stället…….

 • Lotta

  Att ha en rullgardin som bakgrund är en jättebra idé! Jag har dessvärre inget hobbyrum som andra lyckligt lottade har. (hehe)
  Men ska köpa en bakgrundsskärm, sån där ihopfällbar nån gång.
  Men det lär väl dröja ett tag kanske. Finns så mycket jag vill ha och just nu står ett objektiv högst upp på önskelistan. 🙂
  Häftig ljusstake!

Leave a Reply

Översätt sidan »