Smått o Gott

Fasadtvätt

Var hemma hos Rosa idag och hjälpte henne med att tvätta fasaden. Det hade blivit ganska mycket alger på plåten. Det var ett äldre par som bodde där innan så det har nog inte blivit tvättat någon gång och grävmaskinen skvätte upp en hel del lera när de dränerade. Det blev jätte fräscht när vi var klara och det gör ganska mycket för humöret när man kommer hem till ett fräscht hus.

Rosas katt

Rosas lilla kattunge ser ut lite som Eros och hade samma studs i gången så det är kanske lite Bengal i henne med? Eddy fixade jättegod middag och det var gott att komma hemifrån lite. Jag har suttit och rensat datorn på skit och håller på att kolla varför våran internet segar så förbannat. Det blir till att ta kontakt med Telia igen 🙁   Tar sådan energi och jag tycker det är ganska självklart att man får den hastighet man betalar för och inte bara lite då och då!?

Mask

3 Comments

 • Carro

  Oj det var en ordentlig skillnad.
  Telia är roliga, sambon skulle hjälpa en i byn som ville byta upp sig till snabbare uppkoppling. Svaret blev att det inte går att ha fortare än han hade om man bor i den här byn. Det komiska i det hela är att vi har en snabbare uppkoppling genom telia

 • Lotta

  Vilken skillnad det blev, glänser ju jättefint nu!
  Tråkigt när man inte får den hastigheten man betalar för, hoppas det ska lösa sig.
  Underbara bilder!

Leave a Reply

Översätt sidan »